KRSTAČKI KORIJENI

 
Ova mala crna "leptirica" toliko se uživi u vježbe ritmičke gimnastike i toliko ju voli kao da se s ritmikom rodila. Nevjerojatno s koliko ljubavi i upornosti ova devetogodišnja curica svaki dan bez pogovora oblači triko i s majkom ide na trening ritmičke gimnastike.

 
Još je mala da bi se govorilo o njenim uspjesima, ali trenerica je jako zadovoljna s njenim izvođenjem zadanih vježbi i figura. Ističe njenu izuzetnu sposobnost ponavljanja onoga što joj se na treningu pokaže. To i je svrha treninga, kopirati pokrete, vježbe i ostale elemente od onoga tko to radi najbolje. Kako kaže trenerica; -- Nia brzo uči i spretno kopira sve elemente ritmike koji joj se pokažu. Zbog svega toga i prirođenog talenta trebalo bi joj se posvetiti još veća pozornost.
Eeee, pa kad je tako, samo naprijed Nia, didovo zlato. Dida ti stoji na raspolaganju u onom dijelu gdje ti može pomoći, ponajprije sa zadovoljstvom ću odmijeniti tvoje umorne roditelje i svakodnevno te voziti na trening. Možda uspiješ proslaviti Krstatice i svoju zemlju.

PS.
Kako saznajem, ako bude sve u redu, u Sarajevu 8. ožujka 2019.godine na Dan žena, imati će prvi međunarodni nastup. (Dopisano; Zauzela je izvrsno drugo mjesto)
Sretno curice moja!

U zdravu tijelu zdrav duh!
Vaš Ljubomir Topić (Mali Mate)

Primjedbe

  1. Bravo za Niu i didu ! Nia je ime irskog porjekla. Nastalo je od starog imena Niamh što znači, sjaj, sjajnost. Numerologija joj je dodijelila broj 7 a to su originalni i inventivni ljudi. Ozbiljni su, odani i stabilni. Pa gdje joj je kraj......




    OdgovoriIzbriši
  2. Otok Unije na grčkom i latinskom su se zvale Nia (polje, u polje). Po tomu je i dobila ime, jer su joj se roditelji upoznali na Unijama....

    OdgovoriIzbriši
  3. Odgovori
    1. Upravo tako. Bila bi to dobra kombinacija da su ti sinovi malo mlađi..... a aa šta misliš.... ha ha ha

      Izbriši

Objavi komentar