DAN NEDOVRŠENIH LJUBAVI

 
Rijetki su među nama oni koji nisu imali veliku ljubav. Mnogo je takvih ljubavi koje su zbog kojekakvih razloga ostale nedovršene, jer su se ljubavnici razišli. No, njihove ljubavi na različite načine u njima i danas žive. 
Spomen na njih u nama budi posebno lijepe osjećaje, pa zato te i takve ljubavi imaju pravo da ih se barem jednom na godinu sjetimo. 
Zato, ove godine 25.7. točno u 21,00 sat održati će se najveći sastanak s najdražim ljubavima, koje nisu završile onako kako su trebale. 
Što trebate napraviti? U spomenuto vrijeme izađite iz svojih kuća i stanova, te pogledajte nebo u pravcu sjevera.


Nađite zviježđe "Velika kola"! Ovdje na fotografiji vidljiva su odmah iznad šume, na desnoj strani.... to je skup od 7 zvijezda koje su sjajnije od drugih. (po dvije zvijezde jedne iznad drugih čine kola, te tri zvijezde lijevo od njih, čine rudo od kola)
Kada ih pronađete pomislite na onoga koga ste voljeli, bilo to tajno ili javno.
Ako tako učinite biti će te dio najvećeg istovremenog skupa-spomena na sve one koje ste voljeli i sve one koje sada volite. Ovo je tradicija koju sam prvi put postavio 25.5.2011. godine. Zbog obično lošeg vremena u maju (svibanj) premjestio sam ga na 25.7. svake godine.
Dakako, možete i na komentaru ispod posta upisati ime ili što želite o onome koga ste se sjetili i voljeli. No, to nije obveza.
Ako ne učinite kako sam napisao onda niste imali veliku ili promašenu ljubav.... 
Biti ću i ja s vama, jer još uvijek imam snage i htijenja spojiti dvije različite obale i na njih prenijeti sve ljubavi i sve mržnje, radosti i tuge, sve istine i sve laži. 

Do slijedećeg susreta jedinstvenog u svijetu lijepo vas pozdravljam s mojim uboičajenim, "zdravi i veseli bili"!
Vaš Ljubomir Topić (Mali Mate)

Primjedbe

Objavi komentar